Ann & Jonas

1 Juni , 2022

BröllopsTeaser

När vi träffar ett brudpar innan ett bröllop ger det oss chansen att lära känna varandra lite, få en känsla för vilka vi alla är. Känslan vi får av ett brudpar bidrar ju sedan självklart till vilken typ av film det blir.

Men denna gång kom förfrågan två dagar innan bröllopet, ett par som ska gifta sig ute i skärgården. Ny plats, nya utmaningar men ingen tid alls till planering eller träff med brudparet…

Vi kör.

Men efter att ha stigit i land på ön fick man direkt en känsla för Ann & Jonas, två människor med så mycket kärlek både mellan varandra och omkring sig. Så mycket hyllningar det kom från både vänner och familj, det gjorde det tydligt vilken typ av känsla filmen skulle få 🎉🎊🥳❤️

Följ oss och få nya bröllopsfilmer direkt i din inbox!

Våra partners

Genom samarbete med Wedding Finance www.weddingfinance.se, erbjuds räntefria lån* upp till 50 000 kr med 12 eller 24 månaders delbetalning samt möjlighet till delbetalning upp till 200 000 kr med ränta. Du ansöker själv om finansiering online, väljer vilket lånebelopp du vill ansöka om samt anger Agape Film i partnerlistan. Därefter så signerar du ansökan med Bank-ID.

* För ett lån på 50 000 kr med 0 % i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr blir den effektiva räntan 3,45 %. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d.v.s. 2 157 kr/månad.