Emma & Anders

21 Maj, 2022

BröllopsFilm & FOTO

En minnesvärd dag. Speciellt för brudparet och alla gäster, men även för oss. Detta var vårt första heldagsbröllop tillsammans som Agape Film. Man låg som en pöl på golvet när man kom hem.

Det är en hel del som ska fungera för att fånga ett bröllop bra på film & foto, också utöver kameraarbetet. Allt från planering till kommunikation till smidighet och en konstant uppmärksamhet på allt som pågår i stunden.

Det hela var så värt det. Emma & Anders blev superglada för filmen och bilderna de fick. Vi hade en väldigt rolig dag på bröllopet och det var ett nöje att få återspegla det på bild 🎥📸

Följ oss och få nya bröllopsfilmer direkt i din inbox!

Våra partners

Genom samarbete med Wedding Finance www.weddingfinance.se, erbjuds räntefria lån* upp till 50 000 kr med 12 eller 24 månaders delbetalning samt möjlighet till delbetalning upp till 200 000 kr med ränta. Du ansöker själv om finansiering online, väljer vilket lånebelopp du vill ansöka om samt anger Agape Film i partnerlistan. Därefter så signerar du ansökan med Bank-ID.

* För ett lån på 50 000 kr med 0 % i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr blir den effektiva räntan 3,45 %. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d.v.s. 2 157 kr/månad.