Lollo & Kalle

2 Juni, 2022

BröllopsTeaser

Vi står i Friends arena, inringda av olika vänner och redo att snart bära ut den stora svenska flaggan på planen inför Sveriges möte med Tjeckien. Knappa minuterna efter vårt första möte nämner Lollo att hon just varit på sin egen möhippa.

 

Mina ögon lyser upp 😍“ska du gifta dig?”

Lollos ögon lyser upp 😍“vi letar efter en videograf!”

 

Inte Facebook, ingen hemsida, varken annons, bloggpost eller referens… utan i källarutrymmet på Friends arena. Det är i sådana oberäkneliga och perfekta stunder som kärlekens förmåga till mirakel gör sig påmind.

 

Vi är så glada för detta sammanträffande och att vi fick vara med och bevara eran dag. Den glädje ni sprider som par sitter fortfarande kvar i oss när vi tänker på er.

Låt det skina! Åh låt det alltid fortsätta skina! 🌟

Följ oss och få nya bröllopsfilmer direkt i din inbox!

Våra partners

Genom samarbete med Wedding Finance www.weddingfinance.se, erbjuder vi räntefria lån* upp till 50 000 kr med 12 eller 24 månaders delbetalning samt möjlighet till delbetalning upp till 200 000 kr med ränta. Du ansöker själv om finansiering online, väljer vilket lånebelopp du vill ansöka om samt anger Agape Film i partnerlistan. Därefter så signerar du ansökan med Bank-ID.

* För ett lån på 50 000 kr med 0 % i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr blir den effektiva räntan 3,45 %. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d.v.s. 2 157 kr/månad.