Zia & Carsten

10 DECEMBER, 2022

BröllopsFILM & FOTO

Från början till slut var detta en helt fantastisk dag. Redan dagen innan sprang vi på Zia & Carsten vid kyrkan mitt i Malmö och fick chans att träffa dem innan den stora dagen. Två helt underbara och varma människor som man bara behöver ett ögonblick för att känna sig bekväma med.

 

Vi var på hotellet innan 7 på morgonen och lämnade nog någon gång efter 01, men trots en lång arbetsdag var vi alla tre fyllda med energi på vägen hem. Det bör kanske tilläggas att den försvann som luften ur en balong när vi väl kom hem. Men poängen är att när så mycket glädje och kärlek omger en under en dag så blir man upplyft på ett sätt som alla av oss älskar. Fyllda av energi.

 

Tack Zia & Carsten för den energi ni bidrar med till alla runtomkring er!

Det var ett nöje att få vara med på denna dag. 

Följ oss och få nya bröllopsfilmer direkt i din inbox!

Våra partners

Genom samarbete med Wedding Finance www.weddingfinance.se, erbjuds räntefria lån* upp till 50 000 kr med 12 eller 24 månaders delbetalning samt möjlighet till delbetalning upp till 200 000 kr med ränta. Du ansöker själv om finansiering online, väljer vilket lånebelopp du vill ansöka om samt anger Agape Film i partnerlistan. Därefter så signerar du ansökan med Bank-ID.

* För ett lån på 50 000 kr med 0 % i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr blir den effektiva räntan 3,45 %. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d.v.s. 2 157 kr/månad.